Köpvillkor för Plåtfabriken.se


Betalning och Fakturering:

Alla beställningar ska betalas enligt den faktura som utfärdas vid köptillfället. Betalningsvillkoret är 30 dagar från fakturadatum. Vid försenad betalning kan påminnelseavgifter och dröjsmålsränta debiteras enligt gällande lagstiftning.

Måttanpassade Beställningar:

Observera att alla beställningar från Plåtfabriken.se är måttanpassade och tillverkas enligt de specifika mått och önskemål som anges av kunden vid köptillfället. På grund av detta finns ingen ångerrätt för sådana beställningar. Vi har upp till 3 mm felmarginal på alla mått.

Tillverkning och Leverans:

Vi strävar efter att påbörja tillverkning av dina plåtbeslag så snart som möjligt efter mottagen betalning. Normalt sker tillverkning samma dag som beställningen görs. Kunden har möjlighet att välja mellan två alternativ för leverans:

a. Avhämtning: Plåtbeslagen kan avhämtas från vår verkstad som finns på Tallhammarsvägen 9 i Vallentuna.
b. Frakt: Vi erbjuder frakt inom hela Sverige. Fraktkostnader variera beroende på godsets vikt och längd. Fraktpriset visas direkt i varukorgen innan beställning görs.

Retur- och återbetalningspolicy:

Måttanpassade produkter har man ingen returrätt på. Standardprodukter med standardmått har du 14 dagars returrätt och gäller styckvis per produkt. Du kan altså inte köpa två eller fler av samma standardprodukt och returnera tillbaka.

För att begära en retur eller återbetalning på en standardprodukt, vänligen kontakta oss på info@platfabriken.se inom 14 dagar efter att du har mottagit din produkt. Vi kommer att skicka dig en returadress och instruktioner om hur du skickar tillbaka produkten. Observera att du är ansvarig för returfraktkostnaderna.

När vi har mottagit och inspekterat produkten återbetalar vi ditt köpbelopp minus eventuella fraktkostnader. Observera att det kan ta upp till 5 arbetsdagar för återbetalningen att behandlas.

Skadad Leverans:

Om du mottar en leverans med synliga skador eller brister, bör du omedelbart kontakta fraktbolaget för att rapportera skadan och initiera en skadeanmälan. Efter att ha kontaktat fraktbolaget, vänligen informera även oss om problemet, så att vi kan bistå med ytterligare åtgärder om det behövs. Genom att göra en beställning från Plåtfabriken.se godkänner du och accepterar dessa köpvillkor. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom villkoren innan du slutför din beställning. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information eller klarläggande. Vi ser fram emot att förse dig med kvalitativa plåtbeslag och utmärkt kundservice.